Wednesday, October 13, 2010

si koko & si kembar

 salam semua...
pg ni berkesempatan nak bagi mkn seekor ibu kucing & dua anak nye..
kucing ni mmg kucing kat ofis aku jugak
tapi die kat kantin je. x ke tempat lain.

masa aku trun nak beli breakfast smlm, ibu nye je..
xsangka lak ade anak rupe nye..
sebb kantin ofis aku ni start puasa tukar tender, baru mula operasi hari isnin haritu..
so kucing ni pon da lame aku xnampak.

semalam, ibu die sekor je, aku belikan ikan goreng bg die makan..
tgk harini ade anak2 pulak, aku naek opis balik, amek mknan yg ade dlm beg aku 2 pastu turun balik..
ade pulak lagi sekor kucg jantan besar. abah die kot, sbb same kaler mcm anak2 die.. hehe
anak2 die mcm lapar sgt.. terkial2 sana sini..
kesian.....

anak die takot2 mulenya.. tp lame2 baru ok..
jgn takot ye syg.. aku xde niat jahat..
=)

P/S >> xsempat nak snap gambar abah die... liar..
takot orang..

~Tabung FurKids~