Sunday, October 3, 2010

beraya di Ampang dgn HAZEL si gebu..

salam semua...
semua mesti masih dlm mood beraya kan?
same la mcm makcik aku ni..
die ade buat mkn2, so die jemput aku pegi rumah die..
memandang kan da 2 kali aku dijemput ke rumah die, tp aku xboleh pegi,
so kali ni ape jadi pon aku kena pegi jugak..
jam giler2 punye dari MRR2 sampai ke Ampang..

sesampai je kat rumah makcik aku ni, benda pertama aku terkam,
cuba teka???
haha... bukan salam tgn makcik aku (tah pape prangai)..
aku g gomol kucing die dlu..
geram nye la hai!! gebu giler!

HAZEL
agak susah nak tgkap si HAZEL ni sbb die cam xbape mesra dgn org luar,
tp nak sribu daya kn?
haha.. aku kejar dr dlm rumah smpai ke luar rumah..
last2 dpt gk.. bg die biasa dgn aku, last2 lentok gk kt peha aku..



pic ni msa dia lari ke luar rumah..
smbunyi celah  pasu plak~

cantik lah kucg nye..
gebu sgt2.. bulu die pon xgugur mcm kucg parsi yg penah aku pegg..
tp bela sekor ni je, boleh la nk manja2 kan..
mcm aku ni haaaa?
adehh..
sebulan 2 kampit besar whiskas pon da penat nk membeli..
hehe, tp xpe... berbaloi sgt2 dpt buat kucg2 ni hepy & terpelihara..

meow2 ku di rumah, sentiasa la doakan ayah & mama dgn aku & adik bradik aku sehat sejahtera di bwh lindungan Yang Esa ye..
=)

~Tabung FurKids~