Monday, October 18, 2010

DIKEHENDAKI!!!



nama: chikitot
umur: 2-3 bulan
tempat tinggal: kluang, johor

AMARAN!!!
sila jangan tertipu dengan raut wajah yang comel & tak bersalah ini!

lagi gambar innocent


getting ready nak terkam mangsa
sekali lagi di igt kan, 
TOLONG JANGAN TERPEDAYA DENGAN
WAJAH YANG KONON2 TAK BERSALAH INI

 




 hehehe.... suspen sikit...
last weekend, aku ikot kawan aku balik rumah family dia dekat kluang, johor & jumpa budak kecik yang sgt2 amat hyper active ni!!  huhh~~



serius aku cakap, si chikitot ni xreti penat!!!
selagi tak di masuk kan dlm sangkar, die tak kan berhenti main!
lari sane, lari sini...
kite tgh tgk tv ke tido ke, semua die balun!
kite xbergerak pon die dtg terkam tgn or kaki kite..
gigit mcm nak ceraikan isi dgn tulang!..
saketttt.... da la gigi die 2 baru lagi..
so tajam2 semua gigi die...
kuku? xpyh ckp! sekali cangkuk, melekat!
hohohohohohohoho..



semalam, sebelum tidur aku kire bekas cakar & gigit die kat lengan aku..
pergghhh!!! ade 42 semua skali!
da mcm kena derada aku tgk tgn aku ni
hahahahahaha...
tp puas ati!!!
lame xbergusti ngn kucg mcm 2.. hehe
ni bukti video kejam nye die!!


sory pic tak clear.. tapi perasan kan kesan2 cakar 2..
huhu.. baru sikit 2.. dua2 belah penuh dah ni~
patut la tuan ko takot dengan ko~ 
haha

nanti kite bergusti lagi ye chiki~~
tungguuuuuu!~

~Tabung FurKids~