Wednesday, October 6, 2010

SI KONTOT

salam semua!!
kenapa aku rase 'monday blues' on a wednesday morning....
huuu... mls betol... tp kaki terus dipaksa melangkah pegi keje..
msa tgh jln ke stsen lrt, aku terperasan ade ank kucg melintas kat lorong depan teres kedai tmpt aku lalu 2..
aku pon aqpe lg, melajukan speed perjalanan aku.. haha.. excited!
aku nampk ade budak laki drjh 4-5 cmtu kot dgn mak die lalu, mak die da jauh kat depan, die bru terkejar2 mak die..
rase mesti die pegg2 kucg 2 dulu..
hehe 

now turn aku plak, aku igt kucg 2 liar..
aku try panggil die dlu..
rupe2 nya xliar lgsg! sgt2 manja yg amat!!!!!!!!!!!
bdn die kaler campur2.. itam,kuning.. ekor KONTOT!!
aku gosok2 kepala die.. gosok2 bdn die.. peluk die..
ooohhh... how i really wish i can keep u syg..  ='(
pelok die kuat2... die jilat dagu aku.. die kiss aku.. 
ouh.. lg la berat ati aku nk letak die balik..  ='((
but i have to.. da lewat nk g keje da sbnrnya.
when i put her down, she tailed me...
die ikot je aku jln...

las2 aku mengalah, aku berhenti lg, gosok kepala die, bdn die, pelok die erat2..
and this time syg, i really need 2 rush..im so sorry..
i put her down, but still she followed..
aku berenti lagi, aku snap gmbr die sbb aku terpk mcm best je kalau masuk blog & sbb die sgt 
super duper cute!

now i really really have 2 put her down.. die still follow aku..
aku rsa die ni lapar kot.
aku biar je die ikot, aku guide die g kat mamak stall tepi jusco maluri 2..
harap2 mamak 2 boleh bagi die mknan sikit..
=)

p/s 1 >>  SI KONTOT ***pictures of SI KONTOT updated!!!!
p/s 2  >>  i saw SI COMOT STESEN LRT kat masjid jamek td, tp disebb kan da lmbt nak pegi keje, 
xsempat nk usik die, 
xsempat nak snap picture.. lgpon die tgh tido.. n manusia sgt ramai ok.. hehe

~Tabung FurKids~