Monday, January 10, 2011

when the unwanted happens..

assalamualaikum kawan2...
maaf sangat2 dah lama tak update blog..
laptop saya rosak.. kabel phone takde..
taktau camne nak masukkan gambar dengan video semua..
dah sebulan lebih saya tak update ni, macam2 jadi..
yang sedih.. yang suka..
banyak yang nak cerita sebenarnya..
hurmm... nak beli kamera, saving ni tak cukup2 pulak.. adeehh
asyik over-used je duit yang ade..
kali ni kena tekad.. kena beli laptop..
kena beli kamera...
tapi sekarang yang penting laptop dulu..
lepas tu maybe nak carik HP yang kamera dia ok..
pakej, phone + camera...
haisyyhh..... berangan memang hebat.. bila nak dapat pun tak tau la...

kepada kawan2 yang melawat blog saya, MAAF SANGAT2...
saya akan usaha lebih lepas ni... =)

~Tabung FurKids~