Tuesday, January 18, 2011

maesya + koko ke milo?

salam kawan2~

hehehehe... ni anak saudara aku, maesya..
dulu aku pernah post pasal dia dengan kucing dia koko kat SINI...
family maesya dah tambah lagi sekor cat to the family...
named MILO..
:D


kalau sekali tengok, memang susah nak beza kan mane MILO... mane KOKO..
sebab diorang punya warna semua same je..
yang berbeza cuma ekor je..
koko ekor panjang straight...
milo ekor die pendek sikit & crooked (bengkok)..
kalau korang nk tau, MAESYA ni suka sgt dengan kucing...
dia peluk.. dia cium.. dia balut kucing tu... dukung... semua la..
kucing2 ni pulak sangat2 la baik!
diorang layankan aje cik adik comel 2.. hehe
kalau macam kita, kita yang layan kerenah kucing kan??
tapi maesya tak!
kucing2 tu yang melayan kerenah maesya.. shomellll!
hehehe.. 
here are some pictures to share..




alo cyg2~





U JUDGE! hehe =)

~Tabung FurKids~