Tuesday, January 18, 2011

im back!!~~

assalamualaikum......
setelah agak berkurun tak meng'update' blog ni, aku dgn rsa rendah diri nak update arini..
banyak nya gambar nak share.. banyaknya cerita nak dikongsi!~
TUNGUUUUUU~~~ :D

firstly, aku nak bagitau pada yang belum tau lagi...


BLACK, 
kucing yang selalu aku bagi makan kat kaki lima sungai klang tu dah tak ada..
lebih kurang 2 minggu dia tak da tiap kali aku bagi makan..
aku ingat ada orang da amek bela atau dia da berhijrah tempat lain..
tapi ada pakcik cleaner kat situ cakap, dia jumpa black dah keras dah pagi tu..
Rest In Peace black.. i will always remember you.. (T_T)
p/s>> sape yang tak kenal black, boleh klik SINI~


~Tabung FurKids~