Monday, April 20, 2015

Sanggup ke korang nak potong kucing² ni??

Assalamualaikum dan Selamat Pagi!
ehem²... mata tu bukak luas sikit...
confirm korang macam aku kan, layu je bangun nak pegi keje tadi.
meh aku tolong kurangkan Monday blues korang...

sekarang kek dah boleh buat macam² bentuk kan?
geram kadang², dilema antara nak makan atau nak simpan.
hahaha.. boleh macam tu?
well.. for animal lover macam aku ni kan, semua kek yang ada rupa binatang aku sayang nak makan.
tapi yang paling aku sayang nak makan kalau kek gambar kucing la.


  kalau yang jenis macam ni aku okay lagi la.
tapi tu pon mesti aku tangkap gambar puas² dulu baru ngap.
tapi kalau macam ni........



 macam mana nak potong kek macam ni?


lagi la tak sanggup oiii...
waaaaaaaaaa....


aaaa... tak sampai hati nak potong..
macam nak buat kekejaman terhadap haiwan je.

 haaaaa.... yang last ni aku confirm takde siapa pun yang nak makan!





isyyhh... uwekk... tengok pun aku da boleh kenang bau litter tray kat rumah aku.
hahahahaha

~Tabung FurKids~