Monday, February 4, 2013

ATTENTION CAT LOVERS!!!!!

assalamualaikum!
heee.. hari ni nak share pasal satu social networking page yang khusus untuk pencinta kucing!
gila excited masa mula² tau pasal web ni...
tadaaaaa~~
comel kan? comel kannnnnn???
heeeeeeeeee


jom lah join! die punya web ni lebih kurang macam instagram punya application..
lebih fokus pada gambar² rasanya..
tapi memang sangat bagus untuk menghilangkan tekanan.. 
sebab apa?
sebab banyaaaaakkkkkk sangaaaatttttt gambar nyeow yang tiut²!
macam ni.....
 aloloooo.. yang itam tu.. kemain lagi ye...
ni lagi....

heeeee... si tabby gemok belah lanan tu da kenapa tangan gaya saloma..
dan banyaaakkkk lagiiii....

haaaaa... camne? tergoda tak? kikiki
dah², jom klik link ni ramai²..
CATMOJI
masa nak mendaftar tu, catmoji akan kata korang kena di'invite' dulu baru boleh sign up.
jadi, tinggalkan je email korang kat situ.
nanti catmoji akan hantar invitation ke email tu.
lebih kurang macam ni...

lepas tu baru korang leh daftar secara rasminyaaaaaaaaa....
kalau korang nak tau lebih lanjut pasal catmoji pun boleh dekat
CATMOJI BLOG
atau
CATMOJI TUMBLOG
atau
CATMOJI TWITTER 
&
CATMOJI FACEBOOK

hah! yang paling penting sekaliiii....
bila dah join CATMOJI, sila² lah melawat ke page aku..
heeeeheeeeheeee
CATMOJI AKU

buh-bye~
wassalam.

~Tabung FurKids~