Wednesday, February 6, 2013

hemsem nya awak!

ASSALAMUALAIKUM..
sesetengah dari korang mungkin tahu aku bekerja sambil belajar..
so hari ahad 2 minggu lepas aku pergi kelas macam biasa la kan, pastu dari tingkat 3 (kelas aku) boleh dengar bunyi kucing mengiau..
punya lah kuat.. bayangkan la dari bawah, die punya MEOW sampai tingkat 3 boleh dengar..
hati dah tak senang sebab selalunya kucing mengiau kuat sebab die cari sesuatu atau dalam kesusahan kan?
aku pun meng'excuse'kan diri aku ke bilik air kejap.
turun bawah carik budak mana yang mengiau tu..
ini diaaaa tuan punya suara....
hensem kan die??
tapi ganas.. main kasar.

die memang lapar. aku bagi makan. kemain lg melahap.
tapi kalau tengok dari badan + tahap kebersihan, macam ada orang jaga.
berisi badan die ni. bersih lagi. comot sikit² je la..
belek punya belek, betul² dekat hujung ekor budak ni ada putih sikit.
agak unik la. jarang jumpa kucing ada se-coe't kt hujung ekor cmni..
hehe
heeee... hensem sangat kannn????
kat atas ni semua gambar 27.1.2013..
yang kat bawah ni yang latest..
3.2.2013
ok.. serius! kucing ni masuk kelas aku pagi² buta, mengiau ikut suka hati je..
dah la lecturer tengah mengajar.
berlawan-lawan suara lecturer dengan suara si hemsem ni. hahahaha
lepas tu die senyap. aku ingat da keluar.
aku biarkan je la..
pastu lecturer tarik kerusi nak duduk, tapi tak jadi duduk sebab terkejut.
nak tau kenapa?
sebab.........

waaaakakakkaka...
sabor je la aku.. nasib baik la lecturer baik. 
lecturer aku tarik kerusi die, letak tepi pastu lecturer duduk kerusi plastik je.. 
hahahaha... hemsem...hemsem...
kemain nyenyak lagi..
lepas abes kelas, aku kejut die sebab nak bagi makan..
lajuuuuuu je ngikot.. mulut SubhanAllah.. bising!
hahahahaha....
lepas makan die da merayap entah kemana..
aku biarkan je la sebab ni tempat die kan.
masa pukul 2, aku nak masuk kelas lagi satu..
die datang lagi.. hahahha... aku angkat bagi tidur atas kerusi.
lepas tu die tak selesa kot, die turun tidur atas lantai.
kitorang jalan kan kelas macam biasa je la kan.
siap buat presentation bagai semua.
si hemsem ni?
xsedarkan diri.. tah pengsan ke ape. hahaha
sekali sekala je die pusing ubah posisi.
kitorang habis kelas baru die bangun tau tak??
tu pun sebab aku kacau.
kalau takkkkk... memang tak bangun lagi la tu.
pastu aku nak balik, die ikut je turun bawah.
sedeyy plak die macam nak cakap bye²
xpe lah hemsem, insyaAllah 17hb febuari ni kite jumpa lagi ok?
aku bawak wetfood untuk ko.. hehe
semoga ko dalam keadaan baik² je kat sana tu..
jaga diri!
till we meet again~
Wassalam......


~Tabung FurKids~