Wednesday, February 6, 2013

akaun oh akaun...

assalamualaikum kawan².
semester ni aku da pun semester 4.
memang seronok sebab dah sekerat jalan nak habis kan study ni tapi sem ni aku rasa macam stress lebih sikit...
semua sebab subjek
ACC106 iaitu accounting..
huwaaaaaa...... seumur hidup aku ni lah pertama kali aku kena study akaun secara detail macam ni..
kalau faham takpe, ni satu ape pun aku tak faham..
ya Allah.. stresss......
nak tau macam mana rupa aku dalam kelas akaun?


serius aku tak pahammmmm..
aku da cuba untuk beri sepenuh perhatian dalam kelas..
dengar setiap butir yang lecturer cakap, but still....
waaaaaaaaaaaa..... tak paham jugak....
dah la 24 febuari ni ada mid-term test..
lagi laaaa aku...
WTF = What The Fish!
ok²
bawak bertenang... tarik nafas dalam²..
buat masa sekarang ni, aku paksa diri cuba jugak buat past year question.
even kejap² belek notes yang lecturer bagi, tapi tetap aku tak tau nak buat.
kesudahan nya, ini je yang jadi....
so kawan² ku sekalian... ade tak apa² tips untuk mudah faham akaun?
i really² need your help.
"♪♫♪ tolong kami... bantu kami...
budak tak pandai buat akaun...♪♫♪"
wawawawa...
itu je lah buat masa ni..
Wassalamualaikum..



~Tabung FurKids~