Thursday, October 11, 2012

cat tree ke cat disasterrr.....

ASSALAMUALAIKUM!
hye semua.. apa khabar?
aku curi masa sikit untuk update blog ni.. sepatutnya aku study, tp shhh... hehe
aku ada beli cat tree direct shipping dari china. 
pesan pada member yang kebetulan baru habis belajar and nak balik ke sini.
mula pasang, budak2 ni buat dek je. cium2, berlagak!
lama2 tengokla..


tempat si merlin gayut tangan tu, tempat favourite semua. 

dari si kecik, bobo, kid semua nak duduk situ.

  berkasih- sayang kemain lagi budak dua ekor ni.. hehe

kid da rimas.. haha

main bola gayut.. hahaha


  
bobo!!! turunnn.. da senget dah tuuuuu.... hahahhaa

si budak kecik nakal ni lagi la...
main loncat-loncat.. bukan main lagi die memanjat..
dari tingkat bawah sampai tingkat atas panjat pakai scratching post tu je!
pastu lompat macam stuntman dari atas..
lepas tu jalan henjut2.. haha

hah! merlin mengendap sape tu!!

diorang lagi..
  
ni gambar terbaru.. hahahaha..
da tercabut da tempat favourite diorang.. 
da kena letak supporter kt tingkat dua sebab goyang tahap gaban da. hahaha
abes da semua panjat ke situ..
tempat menggaru semua da berbuluuuu...
tu je dulu ye buat masa ni..

p/s>> kalau ade sesape nak beli cat tree macam ni or lebih kurang macam ni, boleh tengok dekat FB SCRATCH f.k.a Kucing Terbiar & Anjing Jalanan. sambil membeli, sambil menderma...
adios!

~Tabung FurKids~