Wednesday, February 22, 2012

abang madan... balik la..

assalamualaikum..
mesti kawan2 yang xkenal abang madan tertanya2 siapa abg madan ni..
abg madan ni kucing kawan bloggers aku..
hilang.. xbalik2.. xtau ke mana...
rindu sangat nak baca cerita pasal die..
ni ada beberapa gambar abg madan yang aku copy dari blog kak kim..
klik SINI untuk cerita tentang abg madan..

gambar passport abg madan..
rindunya aku pada kau abg madan.. walaupun kite xpernah jumpa, tp setiap kali mama kamu update entri pasal kamu, insyaAllah aku xpernah terlepas...

terdetik nak tanya pada mama kamu haritu kenapa dah lama xada cerita pasal kamu..
tp xlama lepas tu mama kamu khabarkan berita sedih.. kamu xbalik rumah...
mana kamu pergi abg madan.. kamu sesat ke? kamu jumpa tuan baru ke?

abg madan yang hensem, pulang lah ke pangkuan mama kamu...
kami semua rindukan kamu...
:'(
abg madan, sumpah aku xtipu.. aku rindu sgt pada kamu.. apatah lagi mama kamu.. pulanglah abg madan... masa mama kamu post entri INI, aku rasa macam nak menjerit keriangan.. kamu dah pulang ke madan???
kurus pun xpe lah, asalkan kamu dah pulang.... 
tapi selepas mama kamu buat PENGESAHAN IDENTITI, ternyata, dia.... bukan kamu abg madan... 

gambar yang akan buat semua orang senyum..
abg madan balik lah.. bagi kami semua senyum lagi..
terutama sekali mama kamu..
abg madan... walau dimana abg madan berada sekarang ni, aku harap kamu dapt rsa telepathy dr mama kamu.. dari kami semua... agar kamu jumpa jalan pulang.. agar kamu tahu kami semua rindukan kamu...
cepat2 pulang ye abg madan.. semoga Allah melindungi kamu & kawan2 kamu di luar sana dr bala bencana..
kami menanti abg madan.. terus menanti!
untuk kak kim, 
Bella akan sentiasa doakan kepulangan & keselamatan abg madan..
akak jaga kesihatan ye.. banyakkan bersabar.. 
pasti ada hikmah disebalik semua yang terjadi...
semoga abg madan cepat2 pulang ke sisi akak....
insyaAllah....



~Tabung FurKids~