Wednesday, November 3, 2010

a great weekend in kedah~

salam semua.. maaf la lame tak update blog ni..
aku pulang ke kampung halaman, so agak busy & memang tak sempat nak update..
balik2 dari kampung, demam pulak melanda diri.. hadoyaii..
hari ni da kurang dah sikit demam & sakit badan dari semalam..
alhamdulillah..
aku nak kongsi sikit la gambar aku kat kampung..
kucing aku da tinggal 9-10 ekor je.
hilang lagi sekor, keluar merayap tak balik2..
haiissyyhh.. ='(


lunch time.. nyum2~
tiada dlm gambar: cepet & kecik


ni la cepet

yg ni xde nama panggilan..
ni pon xde nama panggilan..

ni pon same xde nama.. diorg 3 ekor ni adik beradik
(dgn 2 ekor yg atas td).
kucing kat rumah aku ni, slagi xbesar betol mmg
xde nama. penat nak pk nama, byk sgt.

cepet lg

ni sekor2 nya kucing gebu kat rumah aku..
pemalas giler.. sbb 2 gemok!
junior

ni kesayangan aku,
sakura


tiap2 bulan beli 2 paket besar ni.. hoho

sakura lagi

junior
abu wat hensem plak




~Tabung FurKids~