Wednesday, August 24, 2011

Amazing Animal Lovers Blog Award.. ~terharuu..~



 1. terima kasih CHIKA sebab tag award cik MEOWMANIA ni kt bella jugk.. :)
(sorry la ye.. baru perasan.. hehe)

2. a) Apakah amazing-nya memiliki blog pencinta haiwan ini?
bukan amazing je.. fantastic.. superb.. semua la.. seronok.. kite dapat kongsi cerita dengan orang2 yang sama minat dengan kita. kongsi info, kongsi semua la.. hehehehe

b) Dalam ramai-ramai jebon meowwmania, jebon manakah yang berkenan di hati anda dan mengapa? 
hah! saye suke MOMON! sebab die juling2 air.. i likee~~ hehehehehe
pastu ade je gelagat die tu.. muke innocent selalu.. haha
3. sekarang saya nak tag pulak blog yg sy rsa amazing....
yang pertama, tentunya blog PAPA MEOW.. sy sgt respek sama die..
yang kedua, blog cikgu GT HANS.. seronok baca & tengok gmbr "adik2" cikgu..(adik la sgt) hehe..
yang ketiga, blog kak SUNYI SEPI.. seorang yang sgt tabah! respek sama kak SS juga! :)
yang last but not least, blog cik TEDI kiteee laaaa.. xpernah miss tau~ 


PESANAN PENAJA: 
Award ini hanya lah untuk suka suka, sekadar untuk merapatkan lagi silaturrahim di kalangan blogger pencinta haiwan. Terima kasih kerana sudi menerimanya, saya amaaaaat berbesar hati *sambil kembang-kembang hidung...
Semoga kita semua tidak akan pernah berputus asa dan akan terus melakukan apa yang kita lakukan, membantu sesama makhluk tuhan sama ada manusia mahupun haiwan, insya'Allah 

~Tabung FurKids~