Saturday, June 4, 2011

URUTA KID 2

salam kawan2.. apa khabar?
harap2 semua sihat walafiat..

ok kali nak bercerita lagi pasal si KID.. sebelum ni aku pernah cakap yang aku xboleh bela kucing dekat KL ni sebab tinggal rumah makcik aku kan? memang xboleh sebenarnya.. tapi sebab aku dah sayang si KID ni, aku kumpul semua semangat aku untuk mintak kebenaran makcik aku.. dan Alhamdulillah.. makcik aku benarkan tapi bersyarat....

who can resist this cute boy.. :)
KID boleh duduk luar je. 
makcik aku bukan xsuka kucing, tapi dia asthma.. teruk sgt.. kadang2 habuk je pun dah batuk2 xberhenti.
dia kata dulu dia bela kucing berbelas ekor jugak.. tapi sejak doktor xbagi bela kucing, dia stop..

thanks to her sebab bagi aku bela KID.. :)
and from that day, my life has been a bit busier than before..
and most importantly, a lot happier..
you're the sunshine after the rainbow KID..
TERIMA KASIH YA ALLAH..
(^_^)

~Tabung FurKids~