Monday, March 14, 2011

Pusat Jagaan Kucing Terbiar, Jasin.. siri "JALAN- JALAN"

salam..
hehehhee... mesti pelik kenapa ada siri "BUAT KERJA" dengan siri "JALAN-JALAN"...
sebab kami buat kerja sekejap dari pukul 12pm ke lebih kurang pukul 3pm..
yang selebihnya... Bandar Hilir Tour oleh cik Tedi & Didi...
terima kasih daun keladi.. lain kali bawak jalan lagi..
:P

sebenarnya lepas be'kerja' dekat pusat jagaan tu, kami dijamukan dengan bihun goreng, sambal tumis, nasi impit, kari ayam, cucur badak, kuih gula melaka, kek coklat oleh kak Tedi, Kak E & kawan2 lain.. 
haaa... aku? ape aku bawak? aku bawak perut yang kosng untuk diisikan makanan2 tu lah.. hahaha
sedap nye la hai~ terima kasih sangat2 siapa yang masakkan untuk kami makanan2 yang superb tu..
tapi sayangnya... gambar tak ada... masa ni sibuk makan sebab lapar & tak tahan tengok makanan2 yang menggoda tu.. hehe

lepas makan & menyelesaikan apa yg perlu diselesaikan, kami bergerak ke bandar hilir..
melepaskan hajat PM & Thalhah..
katanya baru pertama kali sampai Melaka..
so over excited sikit..
aku pon excited jugak.. lame tak jalan2 macam ni dengan kawan2..
Alhamdulillah.. semua nya satu kepala..
kelakar, cool, sempoi...
:)

sampai penat pon tak terasa sebab happy sangat.
panjat... jgn xpanjat~~
kak SS!!!... cepat laaa.......
macam photographer professional tau~
antara mereka2 yang ikut kami jalan2..
Mr. T dengan kamera nya~
disebabkan mereka yang paling excited masa jalan2 ni,
so banyaklah gambar mereka..
sila jangan jeles ok..
Mr. T dah xmacam pegg kamera.. dah mcm pegg gitar
PM tgkap gambar ape tuu
model, sila duduk dengan sopan..
jurukamera nak tangkap gmbr tuu
kak SS.. ape yang dimenungkan tu.. jauhh sgt tuuu..
kami nak naik ni, tapi tak jadi sebab ramai sangat~!

last2, kami ambil keputusan untuk bergerak pulang...
lalu kat dataran pahlawan ni..
PM mcm biase la.. posing dulu.. hehe
kamera bertukar tangan nampaknya.. hehe
masa ni dah mula terasa penat sebab dah nak balik kan
PM tanya "dah nak balik ke?"
hehe.. xpe.. lain kali kite terjah Melaka lagi..
"KITE", ko ingat PM nak ajak ko ke Bella?
xmalu..hahahahaha...
:P



~Tabung FurKids~